Pers

De droom van drukbezette, succesvolle vrouwen komt uit met de unieke schoenen met verwisselbare hakken van TANYA HEATH Paris. Het stijlvolle schoenenmerk lanceerde in 2014 en wordt nu wereldwijd verkocht.

Vrijwel iedere vrouw kent het probleem; met meerdere privé- en werkafspraken op een dag heb je vaak geen tijd om je even om te kleden naar een passende outfit. Het is niet ongewoon om vanuit je werk nog wat te gaan drinken of van een diner naar een uitgaansgelegenheid te gaan zonder dat je je tussendoor thuis kan omkleden. En extra schoenen meenemen in je handtas kan lastig zijn. 

TANYA HEATH Paris biedt de ingenieuze oplossing met hun schoen met gepatenteerde, verwisselbare hak die zich aan jouw levensstijl aanpast. Met één eenvoudige klik op de knop in de schoen, wissel je van een lage naar een hoge hak en alles ertussenin. Met de TANYA HEATH hakken collectie kun je eindeloos combineren; van breed tot stiletto envan basic zwart tot opvallend glitter. Voor iedere zelfverzekerde vrouw met klasse wat wils, voor elk moment van de dag.

Onmisbare, tijdloze basics die je naar eigen smaak kunt aankleden met de bijbehorende, uitgebreide hakkencollectie. TANYA HEATH is het eerste hakkenbedrijf ter wereld, de chique schoenen worden in de beste Franse fabrieken gemaakt van een superieure kwaliteit Frans en Italiaans kalfsleer om jarenlang mee te gaan. Sinds 2016 hebben wij zelfs een eigen hakkenfabriek!

Verkooppunten 

Tanya Heath heeft wereldwijd  flagstores in Parijs, Los Angeles, Lisbon, Portoo en Toronto. Ook zijn er fysieke verkooppunten in Dubai, Italie, Spanje, Chili en Australie. In Nederland wordt het merk online verkocht en via een fysieke winkel aan de Utrechtsestraat 88 in Amsterdam. Na de vele enthousiaste reacties is het zo goed als zeker dat het merk op korte termijn zal verschijnen in meer Nederlandse en Belgische winkelstraten. 

Één schoen, verschillende hakken, eindeloze mogelijkheden. Naar het werk, bij een diner, tijdens het shoppen, of in een theater… Wees de vrouw die je wilt zijn, wanneer je het wilt zijn!

 

hak